top of page

Advies

Succesvolle organisaties hebben een visie. Behoeften van je (in- of externe) klanten veranderen. De concurrentie komt soms uit nieuwe hoeken en je moet wellicht vechten om iedere euro. Je wil snel en goed kunnen reageren op veranderingen in de markt. De strategie is het plan om je visie werkelijkheid te maken. Ik help  jullie om je prestaties en omzet duurzaam te verbeteren.

Van visie naar werkelijkheid. Mijn motto: Happy People, Healthy Profits.

Goed advies is pas het begin. In opdrachten maak ik onderscheid tussen advies- en implementatietrajecten, die zich afhankelijk van de vraag kunnen opvolgen. In adviestrajecten maak ik gebruik van mijn commerciële,- learning & development expertise.  Bij implementatie- en verandertrajecten verschuift de aanpak naar een integraal L&D programma, waarbij draagvlak, consistentie en realisatiekracht kernkwaliteiten zijn.

Ik werk in een gezamenlijk team met de opdrachtgever zodat kennis uitgewisseld en overgedragen kan worden. Op die manier kan de organisatie na afronding van het traject zelfstandig de verandering en ontwikkeling voortzetten

Commercial Excellence

Het commerciële groeiprogramma zorgt voor voorspelbare resultaten en biedt een betrouwbaar inzicht in en forecast van de resultaten. Het biedt u de mogelijkheid aan het begin van de maand bij te sturen, waarmee achteraf bijstellen of ingrijpen niet meer nodig is.

Learning & Development

Organisaties (bedrijven, onderwijs en overheid) ondersteun ik met de ontwikkeling van strategieën, waarbij leren en presteren elkaar versterken. Creëren van een prestatie-ecosysteem waarbij ' werken-leren'  gericht is op slimmer werken en continue verbeteren.

Het vormen van een L&D visie en afstemmen van de HR en Business strategie op de juiste L&D strategie, job competences, learning tools en leerprogramma's is de start van een change naar een wendbare organisatie.

Operational Excellence

Iedere manager  weet het: je kunt plannen tot je een ons weegt, de uitvoering bepaalt het succes. Maar tussen je doelen en een geslaagde uitvoering staat een wervelwind van urgente zaken die nodig zijn om je bedrijf of team draaiende te houden. Ik help je om de 4 disciplines van excellent execution in te voeren.

Sales Activity Management

Ik implementeer een beproefde werkmethodiek op maat om de medewerkers en management (doel)gericht en efficiënt te laten opereren. De kern van de methodiek is de vertaling van resultaatsdoelstellingen naar activiteiten die gericht bijdragen aan het resultaat. Dit maakt het mogelijk om pro-actief te managen op activiteiten en competenties in plaats van het re-actief managen op resultaten.

bottom of page