top of page

Trainingen

 

Ik zie dat de vraag naar competenties van mensen zoals flexibiliteit, creativiteit, inspireren, innoveren,

veranderingsbereidheid, inzetten en doorzetten, steeds verder toeneemt. Mijn missie is een betekenisvolle ontwikkeling stimuleren van de organisatie van mijn klanten en daardoor de bijbehorende doelstellingen te overtreffen.  Hierbij stel ik de mens altijd centraal, immers ontwikkelen vergt veranderkunde en gedragsdeskundigheid. 

In-Company maatwerk

Ik maak trainingen volledig op maat voor In-Company trajecten en ook uw eigen (global) sales trainingsprogramma's kunt u door mij laten uitvoeren. Dat doe ik met een zorgvuldige Training Need Analyse vooraf en een ontwikkel-framework ten behoeve van integratie en transfer-of-training.

Delivery in English language

Design and delivery of In-Company training programs e.g.:

  • Commercial skills

  • The New Solution Selling 

  • Consultative Selling

  • Excellent negotiation skills

  • Presentation skills

  • Situational Leadership II (Ken Blanchard)

  • Key Account Management

  • Strategic Account Management

  • Sales & Channel Management

 

Programs include Training Need Analyses to determining, assessing and describing effective competence and behavior indicators, KPI’s, SAM, Call /Game plans, tools and methods for performance management. 

 

Commerciele Vaardigheden

In de trainingen voor sales medewerkers staat naast  de transactie ook de relatie centraal. Deze benadering stelt andere eisen aan het gedrag en de vaardigheden van de commerciele medewerkers.

Communicatieve Vaardigheden

Je wilt duidelijk en respectvol je mening verwoorden. Helder communiceren met een boodschap die begrepen én goed ontvangen wordt. Want je beseft dat je daarmee zowel zakelijk als privé meer bereikt. Gelukkig is effectief communiceren te leren!

Coachingsvaardigheden

Managers hebben één ding gemeen: ze worden beoordeeld op hoe ze een organisatie leiden en of ze er resultaat mee boeken. Het aannemen van een coachende leiderschapsstijl kan bijzonder goed uitpakken. Effectieve leiders kunnen switchen van stijl om zo op het juiste moment de juiste stijl te gebruiken. 

Sociale Vaardigheden

Met goede sociale vaardigheden wordt je leven een stuk mooier. Investeer in je vaardigheden door aan de slag te gaan met inzichten in de achtergronden van het menselijk gedrag en assertieve communicatie.

bottom of page